Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Malishevë Kërkoj kujdestare

Naime Krasniqi

Si pas orarit te punes orë/ditë

Ju lutem me kontakto ne numrin 0041767317486 ne WhatsApp apo Viber!

Detale Profili

  • orari: Si pas orarit te punes
  • Pagesa: 700 franga Eur
  • duhani lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 3 fëmijë

Kujdestarja duhet të bëjë këto shërbime shtesë:

  • Pastrimin e shtëpisë

/komuniteti