Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

Thuaj lamtumirë yndyrës së tepërt në trup me Cryolipolysis

Cryolipolysis nuk djeg dhe as nuk dëmton ndonjë qelizë

Disa nga zonat lokale që trajtohen me “Cryolipolysis” janë:

+ Shtresa dhjamore e barkut,

+ Zonat dhjamore të belit,

+ Kofshët,

+ Rikthimi në formë i barkut pas lindjes Cezariane

 

“Cryolipolysis” është e vetmja metodë e aprovuar nga FDA (American Food and Drugs Administration), për heqjen lokale të shtresave dhjamore në trup. “FDA”, ka miratuar metodën jo-invazive të heqjës lokale të yndyrës në zona të ndryshme të trupit.

“Cryolipolysis” redukton shtresën dhjamore në zona të caktuara të barkut dhe të belit, vetëm me një seancë! Pa marrë parasysh se sa ju hani në mënyrë të shëndetshme dhe bëni ushtrime, është praktikisht e pamundur për të shpëtuar nga yndyrna dhe ushqimet që kanë kalori të tepërta. Në këtë rast, individi duhet të zgjedh në mes të dy opsioneve: të jetojë me të ose të mendojë për kirurgji. Kjo është arsyeja pse edhe është zhvilluar “Cryolipolysis”. Vetëm nëpërmjet “Cryolipolysis” identifikohen qelizat yndyrore, duke i eliminuar ato në një mënyrë të lehtë, të shpejtë dhe efektive, aty ku dieta nuk mund arrijë.

 

Zgjidhja më e mirë është zgjidhja më natyrale!

Metodat të ndryshme për heqjen e dhjamit me anë të laserit, nëpërmjet operacioneve, mund të shkatërrojnë indet e tjera të shëndetshme, të dëmtoje ose të nxjerrë qeliza jo-yndyrore, kjo gjë i kërkon kohë trupit tuaj për t’u shëruar. Pra, këto janë disa metoda të vjetëra dhe jo të shëndetshme.

Për fat të mirë, “Cryolipolysis” nuk djeg dhe as nuk dëmton ndonjë qelizë. “Cryolipolysis”, është krijuar nga shkencëtarët e “Harward-it” dhe kjo procedurë ka në shënjestër ftohjen e qelizave në mënyrë që të vriten qelizat yndyrore nën lëkurë, e thënë ndryshe, ngrirjen e tyre deri në pikën e eliminimit.Vetëm qelizat yndyre ngrihen, ndërsa, qelizat e shëndetshme të lëkurës tuaj mbeten të padëmtuara dhe të shëndetshme. Pasi të kristalizohen qelizat yndyrore vdesin dhe eliminohen natyrshëm nga trupi juaj. Nuk ka prerje, nuk ka shpuarje, nuk ka plagë.

 

Dhjetë arsyet pse duhet të përdorim “Cryolipolysis”:

+ “Dua të ndihem rehat me format dhe trupin tim”!

+ “Dy fjalë: pushime verore”!

+ “Dua të dukem sikur vazhdimisht bëj ushtrime fizike”!

+ “Dua të vesh pantallonat e mia të preferuara”!

+ “Të mos e përdor qantën time për të mbuluar pjesët e shëndosha të trupit tim”!

+ “Të vesh material elastik pa u turpëruar”!

+ “Unë ushqehem shëndetshëm, prandaj e meritoj të dukem mire”!

+ “Dua të vesh fustanin tim të preferuar në ditëlindjen time”!

+ “Unë dua t’a kem trupin ashtu siç e kam pasur përpara”!

+ “Pamja fizike e mirë është e rëndësishme për mua”!

 

Kjo nuk është në lidhje me atë që ju do të humbisni. Kjo është ajo që ju do të fitoni. Kështu që, thoni lamtumirë yndyrës së tepërt në trupin tuaj dhe thoni "Përshëndetje" trupit që ju dikur e keni dashur!

“Cryolipolysis” e provuar klinikisht, trajtim efektiv dhe krejtësisht jo-kirurgjikale.

 

* Artikull i sponsorizuar nga Istanbul Medical Center - Kosovë

Kajtazaj Teuta (10 muaj më parë)
Kisha dasht ma shume informata ne lidhje me ket metod per heqjen e vjamit ne trup ju lutem na informoni
Ilirianna Z. (2 vite më parë)
Shume po mpelqen kjo metoda... A e ka provu dikush? Se mas lindjes qysh ka mbet barku i madh :(

/komuniteti