Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave
Ju lutemi kyquni në Komunitetin BebaIme duke shfrytëzuar fushën e kyqjes në të djathtë, nëse nuk jeni të regjistruar, regjistrimi është falas. Regjistrohu tani.

Belina Muqaj

Po i bana 2 teste me rezultunen pozitiv me nje vij te holl do pres edhe disa dit tjera .

/komuniteti