Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave
Ju lutemi kyquni në Komunitetin BebaIme duke shfrytëzuar fushën e kyqjes në të djathtë, nëse nuk jeni të regjistruar, regjistrimi është falas. Regjistrohu tani.

Shkurte Hajdari

Prsh nena pas shume perpjekjev arrita te regjistrohem edhe pse nuk isha e regjistruar po ju kam percjell gjdo here ju pershendes te gjithave e di qe do ja kalojm mire jame ida Gjilan ndoshta ndonjeres ju kujtohem prsh gjithave

/komuniteti