Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/pyet-biokimistin-klinik

Rreth testit Panorama

Pershendetje perseri doktoreshe, nese e kam kuptuar mire rreth testit Panorama desha informata, qe e keni ketu ne portalin bebaime te reklamuar. Si behet testi Panorama, nese permes gjakut te nenes, ju lutem me thoni nga cila pjese e trupit merret gjaku dhe ne cilen jave behet kjo analize? Cili test Panorama apo invazive eshte me i preferueshem te behet? Ju faleminderit shume per gadishmerine tuaj.

Arta Hoxha (6 vite më parë)

Dr. Mrika Kutllovci - Pervetica - mjek - biolog
Biokimisti klinik përgjigjet
Dr. Mrika Kutllovci - Pervetica

Pershendetje znj. Arta,

po behet fjale per Panorama testin ose testin jo invaziv(eshte i njejti test).Gjaku mirret ne venat e gruas shtatezene,ne regjion te parakrahut-aty ku venat jane me te mira.Testi mund te behet gjate gjithe shtatzanise,por periudha me e preferuar eshte trimestri i pare,gjithashtu mund te behet dhe ne trimestrin(tremujorin) e dyte te shtatzanise.

Jeni cdo here e mirepritur, suksese e shtatezani te mbare.

/komuniteti