Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/pyet-gjinekologun

Mpirja e dores

Jam nje vajze 21 vjec dhe eshte hera ime e 5 qe kryej marrdhenie . Gjate marrdhenies me mpihet dora . Mund te me ndihmoni ju lutem ?

Joana Ana (6 muaj më parë)

MD Mimoza Keta - obstetre - gjinekologe
Gjinekologja përgjigjet
MD Mimoza Keta

Pershendetje Joana

Per c'ka shkruan, nuk mendoj se lidhen me njera thjetren.

Gjatë raportit kontrollo pozicionin e dores.

Nese e shikon te arsyeshme me kontakto per te vlerësuar gjendjen e pergjithësi me shendetsore tenden.

Gjitha te mirat.

/komuniteti