Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/pyet-gjinekologun

Lindje me pirje totale

Pershendetje doktoresh, ne shatzanin e pare kam pas eklamsi,me ka ra te fikt dhe pas 4-5 dite kur jam zgju,pas 3ore qe trupi im nuk ka reagu kan kry lindje me operim dhe pirje totale,ne javen e 34+5. Tash jam shtatzane 30javshe (te merkuren)nga mos dija per lindjen e pare,kam deshir qe edhe te dyten te kryj me pirje totale a osht qe pranohet kjo ne mjeksin e gjinekologjis apo siq ta pranojn doktort e shtetrorit pasi kontrollat i kryj privat dhe dr-ja jem nuk punon ne shtet. Falemderit

M M (6 muaj më parë)

MD Mimoza Keta - obstetre - gjinekologe
Gjinekologja përgjigjet
MD Mimoza Keta

Pershendetje

Lloji i anestezisë qe përdoret gjatë lindjen me operacion cezarian vendoset nga mjeku anestezist. Ai e vendos kete mbi disa kritere te cilat ka detyrë te ti shpjegoj perpara operacionit.

Te uroj shtatzani te mbare .

/komuniteti