Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/pyet-gjinekologun

Hematoma

Pershendetje dr. Jam ne javen 8+6 po kom nga pak therrje ne vezoren e djatht a osht normale. Gjithashtu kom pas sekrecione te kafta prej javes 5 , per momentin nuk kom . Isha ne kontroll me tha se kam hematoma por nuk me tregoi madhesi asgje tjeter. A eshte diqka shqetesuse? Terapia qe jom tu e perdor osht: Aspirin, femibion, vit d, utrogestan, progresteron ineksion 1 ne jave.

Jusra H (3 muaj më parë)

Dr. Mr. Sc. Shpend Ramadani - Specialist gjinekolog - obstetër
Mjeku përgjigjet
Dr. Mr. Sc. Shpend Ramadani

Pershendetje

Hematomat qe paraqiten ne kete moshe te shtazenise zakonisht kalojne mire. Ato me ultraze maten dhe percillen. Pushimi eshte obligaiv ne kete gjendje deri sa te terhiqet hematoma ne teresi e percjellur me terapi. Dhembjet ne forme therese ne regjionin e vezoreve nuk duhet te ju shqetesojne.

 

Dr. Mr. Sc. Shpend Ramadani

Specialist gjinekolog - obsteter

Tel. + 383 44 120 609

/komuniteti