Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/pyet-gjinekologun

Vonese cikli

Doja te ndaja shqetesimin tim. Me dt 24.02 pata abort me medikament. Per 5 dite me rradhe pata gjakderdhje.Me dt 30mars me erdhi cikli dhe zgjati 6dite. Ajo qe me shqeteson eshte se deri sot me dt 02.05 nuk me erdhi cikli akoma. Bera dy teste shtatzanie me dolen negativ,nje e bera nmbramje nje pasdite tdyja negative. Bera edhe nje test shtepiak me sode buke dhe urine dhe ajo me doli negative. Theksoj qe kam dhimbje shpine qe 8dit . Cka mundet me qene?

Besa Da (1 vite më parë)

Dr. Mr. Sc. Shpend Ramadani - Specialist gjinekolog - obstetër
Mjeku përgjigjet
Dr. Mr. Sc. Shpend Ramadani

Pershendetje

Pas cdo shtatzenie nevojitet kohe qe te arrihet ekuilibri hormonal. Shqetesimet e juaja ne lidhje me fhembje te shpines nuk kane te bejne as me shtatzeni e as me abortin.

 

Dr. Mr. Sc. Shpend Ramadani

Specialist gjinekolog obsteter

Tel. 044 120 609

/komuniteti