Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/pyet-gjinekologun

Si te veprojme kur i dashuri nuk ka ereksionin te plote?

Duam te kryejm marredhenie. Nuk arrin ai te penetroje.Nuk ka ereksion te plote.Plus fakti qe mbyllen dhe muret e vagines. Akoma e virgjer cte bejm.Jam ne hall

Chanel Voco (2 muaj më parë)

MD Mimoza Keta - obstetre - gjinekologe
Mjeku përgjigjet
MD Mimoza Keta

Përshëndetje Chanel,

Për problemin tuaj ju rekomandoj të drejtoheni tek mjeku androlog për të vlerësuar situatën dhe për të marrë trajtimin adekuat.

Gjithë të mirat.

/komuniteti