Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/pyet-gjinekologun

Spermograma
Persh! Para 1 viti burri im ka bere 3 analiza Spermograme dhe nr i spermatozoideve varionte ne 7-10 mil/ml vellimi 05-1,5ml. Sot e perseriti analizen dhe nr ishte 0.7mil/ml dhe vellimi0.5. Morfologjia nuk mund te interpretohej per shkak te nr te ulet te spermatozoideve.A kemi shanse per shtatzani dhe cili mund te jete shkaku sepse te gjitha analizat i ka bere i kane dal ne rregull. Ka bere edhe eko doppler edhe ajo mire. Cfare duhet te bejme tani?
Enxhina En (1 muaj më parë)

MD Mimoza Keta - obstetre - gjinekologe
Mjeku përgjigjet
MD Mimoza Keta

Pershendetje Enxhina,

Pergjigje te plote mbi vleresimin e treguesve te spermogrames e jep mjeku androlog. 

Gjithe te mirat.

/komuniteti