Pëlqeje në
E pelqej BebaIme.com në Facebook


Dhimbjet e lindjes

Kam nje pyetje e nderuara Dr.


Jam ne javen e 37 dhe kam deshire sa do pak te me tregosh si jane dhimbjet e lindjes sepse jam e frikesuar se ka me lind me operacion...keshtu me ka thene Dr sepse kam edhe lindjen e pare me operacion deri cilen jave mundesh me lind me operacion? Nganjehere kam dhimbje ne fund barkut dhe shpines e doktori me ka thene qe une nuk guxoj qe ti pres te me fillojne dhimbjet.


Ju lutem me tregoni...

Arbnore (3 vite më parë)

  • MD Mimoza Keta - obstetre - gjinekologe Gjinekologja përgjigjet
    MD Mimoza Keta

    Përshëndetje Arbnore.

    Zakonisht lindjet me operacion (prerje cezariane), planifikohen të kryhen pas javës së 39-të të shtatzënisë, atëherë kur mendohet se mushkëritë e fetusit janë pjekur plotësisht.

    Uroj të lindësh një fëmijë të shëndetshëm.

Shto Koment

kthehu
Kontakt
© Beba Ime 2010. Kjo uebfaqe përmban informata të një natyre të përgjithshme dhe është e dedikuar vetëm për nevoja edukative. Nëse keni shqetësime për shëndetin tuaj apo për shëndetin e fëmiut tuaj, duhet gjithmonë të konsultoheni me mjekun apo me personel tjetër profesional medicinal.