Pëlqeje në
E pelqej BebaIme.com në Facebook


Pasojat e epiduralit

Pershendetje doktoreshe, desha tju pyes per injeksionin ne kurriz se sa eshte i demshem? une kam kryer lindjen e pare me kete injeksion dhe per arsye desha tju pyes se po kam dhimbje shpine e a eshte arsya e epiduralit?

Duesa .. (1 vite më parë)

  • MD Mimoza Keta - obstetre - gjinekologe Gjinekologja përgjigjet
    MD Mimoza Keta

    Përshëndetje Duesa

    Anestezia epidurale zakonisht nuk jep komplikacione. Meqë po ankohesh, këshillohu me një mjek neurolog për të vlerësuar gjendjen e vertebrave dhe nervave.

    Gjithë të mirat.

Shto Koment

kthehu
Kontakt
© Beba Ime 2010. Kjo uebfaqe përmban informata të një natyre të përgjithshme dhe është e dedikuar vetëm për nevoja edukative. Nëse keni shqetësime për shëndetin tuaj apo për shëndetin e fëmiut tuaj, duhet gjithmonë të konsultoheni me mjekun apo me personel tjetër profesional medicinal.