Pëlqeje në
E pelqej BebaIme.com në Facebook


Analizat e gjakut

Pershendetje. Doja te te pyesja nese ne analizen e gjakut komplet tregohen dhe infeksionet seksuale qe mund te kete nena para shtatzenise ose gjate saj?

Nina (3 vite më parë)

 • Dr. Mr. Sci Memli Morina - obstetër - gjinekolog Gjinekologja përgjigjet
  Dr. Mr. Sci Memli Morina

  Pershendetje Nina,

  Po, ne analizat e gjakut mund te tregohen shenjat e infeksionit seksual, por patjeter duhet te behen edhe analiza shtese (analiza mikrobiologjike e sekretit vaginal dhe te qafes se mitres).

Shto Koment

 • Vjollca (3 vite më parë)
  Pershendetje, desha te pyes cfare analize jane analizat torch? A tregojne edhe infeksionin vaginal? A po duhet patjeter me i bo edhe strishon?
 • Nina (3 vite më parë)
  po ne rastin e semundjeve si psh Hiv?

kthehu
Kontakt
© Beba Ime 2010. Kjo uebfaqe përmban informata të një natyre të përgjithshme dhe është e dedikuar vetëm për nevoja edukative. Nëse keni shqetësime për shëndetin tuaj apo për shëndetin e fëmiut tuaj, duhet gjithmonë të konsultoheni me mjekun apo me personel tjetër profesional medicinal.