Pëlqeje në
E pelqej BebaIme.com në Facebook


Kalkulatori i ovulimit

Ky kalkulatori i ovulimit te cilin e keni ne faqen tuaj nuk me duket i sakte, kur pyesim se me 18 e kam pas diten e pare te ciklit aty del se 21 e ke daten e ovulimit, ku per kater dite une nuk e kryej ciklin menstrual. A ka mundesi keshtu apo eshte kalkulatori gabim? Faleminderit per mirekuptim.

Dea Berisha (3 vite më parë)

  • Dr. Mr. Sci Memli Morina - obstetër - gjinekolog Gjinekologja përgjigjet
    Dr. Mr. Sci Memli Morina

    Pershendetje Dea,

    Nese dita e pare e ciklit tuaj ka qene dt. 18.09.2011 dhe gjatesia ciklit eshte 28 dite, atehere sipas kalkulatorit te ovulimit ne portal, del se ju jeni me frytdhenese ne mes te dt. 29 Shtator 2011 - 05 Tetor 2011. Ndoshta keni gabuar gjate verifikimit.

    Çdo te mire.

Shto Koment

kthehu
Kontakt
© Beba Ime 2010. Kjo uebfaqe përmban informata të një natyre të përgjithshme dhe është e dedikuar vetëm për nevoja edukative. Nëse keni shqetësime për shëndetin tuaj apo për shëndetin e fëmiut tuaj, duhet gjithmonë të konsultoheni me mjekun apo me personel tjetër profesional medicinal.