Pëlqeje në
E pelqej BebaIme.com në Facebook


Kokrra e dhimbshme nën sqetull

Pershendetje doktoreshe, desha te te pyes per nje kokerr qe me ka dalur keto dite nen sqetull dhe nuk kam bere nje vizite mjekesore, kur e prek me dhemb. Desha te di se pse ndodh dhe per cfare arsye ndodh dhe a eshte ndonje rrezik ju lutem me ktheni pergjigje? Te pershendes.

Zoga (3 vite më parë)

  • MD Mimoza Keta - obstetre - gjinekologe Gjinekologja përgjigjet
    MD Mimoza Keta

    Përshëndetje Zoga

    Paraqitu sa më shpejt tek mjeku onkolog, për të vlerësuar kokrrën/gjendrën që ka dalë nën sqetull. Zakonisht gjendrat e dhimbshme nuk janë problematike. Më pas më ekografi, nëse je nën 30 vjeç apo me mamografi, nëqoftëse je mbi 30 vjeç, mjeku do nxjerrë konkluzione edhe mbi gjirit. Mos neglizho.

    Të uroj gjithë të mirat.

Shto Koment

kthehu
Kontakt
© Beba Ime 2010. Kjo uebfaqe përmban informata të një natyre të përgjithshme dhe është e dedikuar vetëm për nevoja edukative. Nëse keni shqetësime për shëndetin tuaj apo për shëndetin e fëmiut tuaj, duhet gjithmonë të konsultoheni me mjekun apo me personel tjetër profesional medicinal.