Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/pyet-gjinekologun

Terapia per ivf

pershendetje doktoresh desha te ju pyes rreth ivf ,nese bej ivf a duhet te filloj terapin at muaj apo nje muaj para .pune te palodhshme

Rinesa 4 (1 vite më parë)

MD Mimoza Keta - obstetre - gjinekologe
Gjinekologja përgjigjet
MD Mimoza Keta

Përshëndetje

Terapinë dhe kohen se kur dhe si duhet te marresh mjekim, e rekomandon mjeku/klinika ku do kryhet IVF.

Të uroj fat.

/komuniteti