Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/pyet-gjinekologun

Analiza e urines

Pershendetje . une kam pas infekcion ne urino kultur edhe jam duke perdor yenlip vaginal . tani pas sa kohe duet ti perserit analiza urino kulture (me mbjell urinon )a mund pasi te kry terapin apo duet te pres disa dit

Dona- Lejla (8 muaj më parë)

Dr. Mr. Sci. Atdhe Keqa - obstetër - gjinekolog
Gjinekologja përgjigjet
Dr. Mr. Sci. Atdhe Keqa

Përshëndetje Dona,

Përmes urinokulturës diagnostikohet infeksioni urinar dhe nuk trajtohet me vaginaleta por me antibiotik sistemik në bazë të antibiogramit.

/komuniteti