Pëlqeje në
E pelqej BebaIme.com në Facebook


Myku ne rroba


Pershendetje nena mundet dikush te me ndihmoj si mund te hek mykun nga rrobat?

Ogreni Omer (2 vite më parë)

Shto Koment

  • Vali P. (2 vite më parë)
    Dafina provoje me vanish mos po i hjeket.edhe pse veshtir qe po hjeket myku nga rrobat.

kthehu
www.facebook.com/hippkosovo
Kontakt
© Beba Ime 2010. Kjo uebfaqe përmban informata të një natyre të përgjithshme dhe është e dedikuar vetëm për nevoja edukative. Nëse keni shqetësime për shëndetin tuaj apo për shëndetin e fëmiut tuaj, duhet gjithmonë të konsultoheni me mjekun apo me personel tjetër profesional medicinal.