Pëlqeje në
E pelqej BebaIme.com në Facebook


Gjendra ne fyt nga bajamet e skuqura


Djalit tim 4 vjec mi kane dale ne fyt poshte vesheve dy gjendra,eshte i mbushur me sekrecione dhe kishte fytin e skuqur,e vizitova dhe dokt i dha shurup Zinat.a jua keni dhene femijeve

Eda Bejtja (2 vite më parë)

Shto Koment

  • Eda Bejtja (2 vite më parë)
    Faleminderit tina r, shurupin nuk ma pi fare, po i fillova gjilpera
  • Tina R (2 vite më parë)
    Gjendrrat i ka nga skuqja e fytit,kontrolloja her pas here a po i hiqen nese i zmadhohen duhet ta lajmerosh mjekun,perndryshe jepja shurupin Zinnat sepse i ndihmon shume ,eshte antibiotik. te shkuara djalit.

kthehu
www.facebook.com/hippkosovo
Kontakt
© Beba Ime 2010. Kjo uebfaqe përmban informata të një natyre të përgjithshme dhe është e dedikuar vetëm për nevoja edukative. Nëse keni shqetësime për shëndetin tuaj apo për shëndetin e fëmiut tuaj, duhet gjithmonë të konsultoheni me mjekun apo me personel tjetër profesional medicinal.