Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Pyet nënat

Rrobat per te posalindur!
Pershendetje. Nese keni mundesi me tregoni ku i keni ble rrobat per te posalindur. Zakonisht ne keto shitoret e mira po fillojn prej tre muaj. Edhe bigjamat per veti pas lindjes qe duhet mi vesh. Meqe me operacion po te bjen me nejt tri dite.
Ina Ani (1 vite më parë)
Meliza Brajshori (1 vite më parë)
Tesha ne ka ka ne a&m hert gizi beby shop besiana e pigjame ki poashtu hert gizi .Edhe dyqanet ku ka vetem te mbrenshme
Brikena A&r (1 vite më parë)
Jumbo ne teg fillijn qe 00 se ne fullim bebi eshte i vogel.
Nena sumejes (1 vite më parë)
Po vAll.ah ne herta edhe une shume e kenaqur pixhame trenerka shpillhoze shume tmir abile eshte nje form Bebetto osht pak ma e shtrejt kapuqa plafa qorrapa perparse dorza benkica teper tmira jon kualitet. po edhe kshtu kan mall shume edhe tmira, une teshat i kam ble edhe ne treg ne prishtin ose butika tbebeve ajtesh jshtu ma kurumski farmerka ose xhamper.
(1 vite më parë)
Nese je ne kosove une zakonisht ne herta prej qe ja kom.nis mi ble per kur te lind e deri tash qe i ka 17 muaj ja blej..edhe pigjama atu ki..edhe jan me qmime te volitshme

/komuniteti

/anketa

Çfarë bën fëmija juaj pas orarit të shkollës?