Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Pyet nënat

Emra. Per djem menshkronje e
Tregomni
Arbnona Elezi (10 muaj më parë)
Meliza Brajshori (10 muaj më parë)
Ibukur
Arbnona Elezi (10 muaj më parë)
Elias
Meliza Brajshori (10 muaj më parë)
Tregona ndonjeri qe epelqeve sepakj
Arbnona Elezi (10 muaj më parë)
Flm nene shum secili ma i mir se tjetri
Esa B (10 muaj më parë)
Enor,ensar,endrin,eron
(10 muaj më parë)
Eron
nena sumejes (10 muaj më parë)
erdi, eris, edon, elis, ejon, edlir, eden, ebrar, enis, enes, ejub, elias, erblin
Majlinda ... (10 muaj më parë)
Eden,ergi,erzen,epik,engjell,etj...
Vesa M (10 muaj më parë)
Enar, ehad
(10 muaj më parë)
Ekloan
Arbnona Elezi (10 muaj më parë)
Lori flm
Lori 24 (10 muaj më parë)
Po arbnora emri gjin eshte katolik,eraldo,elsamir,enri,
Meliza Brajshori (10 muaj më parë)
Ensar.Erti.Eris.Etrit.Erlis.Etnik.Endri.Endrit.Kta ishin per momentin qe mu kujtuan uroj tet pelqej ndonjeri
E L I O N A * (10 muaj më parë)
Arbnona,nuk e di.
Arbnona Elezi (10 muaj më parë)
Eliona emrin gjin a eshte emer katoloik a
E L I O N A * (10 muaj më parë)
Erdon,eris,enis,edion,

/komuniteti

/anketa

Në çfarë është alergjik fëmija juaj?