Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Pyet nënat

ju lutem urgjent per prgj
pershendetje deshta tju pyes ku mund te gjej tabletat per abortim mifepriston dhe misoprosto ne prishtine. ju lutem per pergjegjje
Asa Ademi (1 vite më parë)

/komuniteti

/anketa

Si e ndjeni trupin tuaj pas lindjes?