Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Pyet nënat

Repa ekuqe
Nena e jam djalin muaj amuj mi dhen rep dhe sa mi dhen flm
Arbnona Elezi (10 muaj më parë)
** Happy Mum** . (10 muaj më parë)
Arbnora prej muajit 10 preferohet me i jep rrepa,te zier e te ber ne blender nja nja rrisk te vogel,te perzier me nje lug kos,apo ndonje perime tjeter.
Arbnona Elezi (10 muaj më parë)
9 muaj
** Happy Mum** . (10 muaj më parë)
Sa muajsh?

/komuniteti

/anketa

A është mëmësia më e kënaqshme se sa që e keni pritur?