Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Pyet nënat

ushqimi te bebat me formule
Nana kur keni filu me i ushqy femijet qe kane qene me
formule nduhet me pyet pediatrin se o shoh qe nanat me gji e kane prit 6 mujorin cilst jane pervojat e juaja ?
Blerina Lina (10 muaj më parë)
Altina2 Bytyqi (10 muaj më parë)
Harrova te cek prej fillimit me formul e kam
Altina2 Bytyqi (10 muaj më parë)
Harrova te cek prej fillimit me formul e kam
Altina2 Bytyqi (10 muaj më parë)
Mua pediatri mka rekomandu prej 4 muajsh e gjys kam fillu me perime mbas nje muaji e gjys me drithera pastaj edhe pemet ne fillim shum i mir i ka pranu i hajke te gjitha tani 7 muaj e gjys shum pak po han
** Happy Mum** . (10 muaj më parë)
Blerina un dy fmit me formul po kam fillu tek pas muajit 6
Vlora . (10 muaj më parë)
Blerina konsultohu me pediater une i kam pas dyt me formul ushqimin kam fillu mbas muajt ne 5

/komuniteti

/anketa

A është mëmësia më e kënaqshme se sa që e keni pritur?