Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Pyet nënat

Komente (7)
Alda Alda (6 vite më parë)
Komente (17)
(6 vite më parë)
Komente (2)
Alda Alda (6 vite më parë)
Komente (6)
Tigje ..... (6 vite më parë)
Komente (2)
Marigona 000 (6 vite më parë)
Komente (16)
(6 vite më parë)
Komente (12)
Adriana Simitqi (6 vite më parë)
Komente (3)
Arjeta Aliu (6 vite më parë)
Komente (3)
Aferdita .... (6 vite më parë)
Komente (3)
Aferdita .... (6 vite më parë)
Komente (1)
Rena Kurti (6 vite më parë)
Komente (2)
Ina Ani (6 vite më parë)
Komente (1)
Sheki (6 vite më parë)
Komente (3)
(6 vite më parë)
Komente (4)
Arneta (6 vite më parë)
Komente (6)
Luis Luis (6 vite më parë)
Komente (3)
Marinela Dine (6 vite më parë)
Komente (2)
Kosovare Zeqiri (6 vite më parë)

/komuniteti

/anketa

Si e ndjeni trupin tuaj pas lindjes?