Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/pyet-stomatologun

Ngecja e daljes se dhembit

Pershendetje doktoreshe e nderuar desha te bej nje pyetje per djalin, ai i ka 15 muaj dhe 4 dhembe i kane dale por nje afer dhembit te pare larte ka fillu qe moti me i dale por nuk po mundet vetem iu ka bere si mish i zi aty ne vend te dhembit, cfare me preferoni te bej? Ju faleminderit.

Pranvera Veliu (7 vite më parë)

Dr. Renata Pulja - mjeke - stomatologe
Stomatologu përgjigjet
Dr. Renata Pulja

Përshëndetje Pranvera!

Duke u bazuar në shpjegimin tuaj, dhëmbi për të cilin ju po më thoni del në muajin 9-13. Mund të ndodh që dhëmbi të dalë dhe më vonë se kjo periudhë. Do të këshilloja të drejtoheshit tek mjeku stomatolog për të kontrolluar se cfarë mund të jetë shenja zezë që po më thoni.

Gjithë të mirat.

/komuniteti