Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Mirëseardhje bebeve!

Janik Mahmuti

Janik Mahmuti

Lindur më: 2019-06-20 | ora: 22:18
Pesha: 4.15 kg
Gjatësia: 54 cm
Emri i nënës: Fatbardha Mahmuti
Emri i babait: Agim Mahmuti
Vendi: Prishtinë

/komuniteti