Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Mirëseardhje bebeve!

Koral Ukmata

Koral Ukmata

Lindur më: 2016-10-09 | ora: 7.20
Pesha: 2.55 kg
Gjatësia: 49 cm
Emri i nënës: Vlera Bokshi Ukmata
Emri i babait: Alban Ukmata
Vendi: Prishtinë
Erina 4 (2 vite më parë)
Shum bukur vlera nga buki

/komuniteti