Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Mirëseardhje bebeve!

Amina Sheqiri
Pershendetje

Amina Sheqiri

Lindur më: 2017-07-07 | ora: 12:09
Pesha: 3.45 kg
Gjatësia: 55 cm
Emri i nënës: Sihana Sheqiri
Emri i babait: Besnik Sheqiri
Vendi: Prishtinë
Viljdane (11 muaj më parë)
Pershendetjr ashtu edhe mu me ndodh por te keshilloj te vendojsh.nje leck te nxehte tek gjiri dhe doemos duhet ta qesish me.pump.sepse nese e len ashtu mund te vije temperatur dhe skuqje e gjirit .nese te skuqet duhet te venojsh quark blehet ne market osht si kos t nimon shum.dhe bej masazh.kalofsh mir.

/komuniteti