Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Mirëseardhje bebeve!

Anna Kastrati

Anna Kastrati

Lindur më: 2017-07-07 | ora: 14:35
Pesha: 3.31 kg
Gjatësia: 54 cm
Emri i nënës: Agnesa Muharremi Kastrati
Emri i babait: Driton Kastrati
Vendi: Prishtinë

/komuniteti