Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Mirëseardhje bebeve!

Rroj Nuredini

Rroj Nuredini

Lindur më: 2017-07-25 | ora: 09:00
Pesha: 3500 kg
Gjatësia: 49 cm
Emri i nënës: Urata Nuredini
Emri i babait: Besjan Nuredini
Vendi: Tetovë

/komuniteti