Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Mirëseardhje bebeve!

Tristan Dhima

Tristan Dhima

Lindur më: 2017-09-21 | ora: 20:35
Pesha: 3.25 kg
Gjatësia: 49 cm
Emri i nënës: Anisa Dhima
Emri i babait: Bledi Dhima
Vendi: Fier

/komuniteti