Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Mirëseardhje bebeve!

Rei Qyra
Pershendetje

Rei Qyra

Lindur më: 2017-10-18 | ora: 21:03
Pesha: 3.64 kg
Gjatësia: 52 cm
Emri i nënës: Xheka Doko
Emri i babait: Altin Qyra
Vendi: Durrës
Elitjona (11 muaj më parë)
Shpirti tezes je ti rei??

/komuniteti