Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Mirëseardhje bebeve!

Amar Nebiu
Ju pershendes

Amar Nebiu

Lindur më: 2017-08-14 | ora: 14:08
Pesha: 1467 kg
Gjatësia: 50 cm
Emri i nënës: Xhemile Nebiu
Emri i babait: Amir Nebiu
Vendi: Preshevë
Vlora anuar (11 muaj më parë)
sa ka peshen ky aniki inshaa Allaah rritet eka jet te gjaat
Anik A . (11 muaj më parë)
O sa femijë i bukur,qoft me jetë të gjatë ky yll !

/komuniteti