Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Mirëseardhje bebeve!

Jon Kumnova

Jon Kumnova

Lindur më: 2017-10-13 | ora: 01:05
Pesha: 3.48 kg
Gjatësia: 53 cm
Emri i nënës: Teuta Xharra
Emri i babait: Roland Kumnova
Vendi: Prishtinë
Erzaa (2 vite më parë)
Qfar duhet te ham per ardhjen e gjirit

/komuniteti