Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Mirëseardhje bebeve!

Dion Ibrahimi

Dion Ibrahimi

Lindur më: 2017-12-30 | ora: 7.10
Pesha: 3 800 kg
Gjatësia: 53 cm
Emri i nënës: Xhani Ibrahimi
Emri i babait: Isa ibrahimi
Vendi: Preshevë

/komuniteti