Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Mirëseardhje bebeve!

Rrona & Lira Krasniqi

Rrona & Lira Krasniqi

Lindur më: 2017-09-06 | ora: 08:50 &
Pesha: 2550 & 2650 kg
Gjatësia: 53 cm
Emri i nënës: Rozafa Dabishevci
Emri i babait: Driton Krasniqi
Vendi: Prishtinë
Lule Maliqi (8 muaj më parë)
Qofshi me fat dhe jete te lumtur pas shkruar i madhi zot per ju te dyjave .

/komuniteti