Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Mirëseardhje bebeve!

Ambla Rexhepi
Përshëndetje!

Ambla Rexhepi

Lindur më: 2017-08-17 | ora: 10:35
Pesha: 2.7 kg
Gjatësia: 49 cm
Emri i nënës: Deshira Haliti Rexhepi
Emri i babait: Rexhep Rexhepi
Vendi: Preshevë

/komuniteti