Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Mirëseardhje bebeve!

Dua Bllacaku
Dua

Dua Bllacaku

Lindur më: 2018-05-24 | ora: 12:00
Pesha: 4.78 kg
Gjatësia: 0.57 cm
Emri i nënës: Teuta Bllacaku
Emri i babait: Nehat Bllacaku
Vendi: Prishtinë
Anda M. (10 muaj më parë)
oj duqe u rrittsh e lumtur me te gjith qe i ke ne rreth

/komuniteti