Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Mirëseardhje bebeve!

Dua Sejdiu

Dua Sejdiu

Lindur më: 2018-06-20 | ora: 9:20
Pesha: 3.78 kg
Gjatësia: 52 cm
Emri i nënës: R. T. S.
Emri i babait: D. S.
Vendi: Prishtinë

/komuniteti