Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Mirëseardhje bebeve!

Juna Gashi

Juna Gashi

Lindur më: 2018-11-18 | ora: 08:41
Pesha: 3.5 kg
Gjatësia: 52 cm
Emri i nënës: Rrezarta Shkurti Gashi
Emri i babait: Tafil Gashi
Vendi: Prizren

/komuniteti