Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Mirëseardhje bebeve!

Lisa Minci

Lisa Minci

Lindur më: 2018-11-26 | ora: 08:00
Pesha: 3 kg
Gjatësia: 50 cm
Emri i nënës: Sibel Minci
Emri i babait: Reshad Minci
Vendi: Prishtinë

/komuniteti