Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Mirëseardhje bebeve!

Blin Sylejmani

Blin Sylejmani

Lindur më: 2018-12-22 | ora: 17:43
Pesha: 3.85 kg
Gjatësia: 55 cm
Emri i nënës: Dona Haxhiu
Emri i babait: Agon Sylejmani
Vendi: Prishtinë
Kanun Ema (1 vite më parë)
O bukurosh

/komuniteti