Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Mirëseardhje bebeve!

Emma Ismaili

Emma Ismaili

Lindur më: 2019-01-25 | ora: 13:20
Pesha: 3.2 kg
Gjatësia: 50 cm
Emri i nënës: Gentiana Ismaili
Emri i babait: Ersan Ismaili
Vendi: Prishtinë

/komuniteti