Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Mirëseardhje bebeve!

Jon Namani

Jon Namani

Lindur më: 2019-02-05 | ora: 11:00
Pesha: 3.35 kg
Gjatësia: 53 cm
Emri i nënës: Nadire Namani
Emri i babait: Arsim Namani
Vendi: Prishtinë
Ajdinaj (1 vite më parë)
Me falni numrin e qasaj pkake e istogut qe ngjesh a bon me ma dergu? Djalin zoti jau rujt
Flutura (1 vite më parë)
Bebi im fjeti sonte 7 or pa u zgjuar fare e zgj un esht 3 muajsh ka rrezik ktu

/komuniteti