Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Mirëseardhje bebeve!

Olza Tahiri

Olza Tahiri

Lindur më: 2019-03-28 | ora: 03:20
Pesha: 2.8 kg
Gjatësia: 49 cm
Emri i nënës: Rejhane Vila
Emri i babait: Halit Tahiri
Vendi: Prishtinë

/komuniteti