Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Mirëseardhje bebeve!

Roi Hajdari
Flm bebaime.com :)

Roi Hajdari

Lindur më: 2019-03-27 | ora: 08:20
Pesha: 3.5 kg
Gjatësia: 52 cm
Emri i nënës: Lindita Miftari Hajdari
Emri i babait: Arben Hajdari
Vendi: Prishtinë
Ajdinaj (1 vite më parë)
Me falni numrin e qasaj okake qe ngjesh e istogut a bon me ma dergu? Djalin mashalla zoti jau rujt

/komuniteti