Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Mirëseardhje bebeve!

Esila Gjyliqi

Esila Gjyliqi

Lindur më: 2019-04-19 | ora: 06:44
Pesha: 3.65 kg
Gjatësia: 53 cm
Emri i nënës: Behare Gjyliqi
Emri i babait: Leotrim Gjyliqi
Vendi: Prishtinë

/komuniteti