Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Mirëseardhje bebeve!

Ema Maliqi

Ema Maliqi

Lindur më: 2019-06-28 | ora: 06:37
Pesha: 3.830 kg
Gjatësia: 58 cm
Emri i nënës: Xhevahire Maliqi
Emri i babait: Faton Maliqi
Vendi: Gjilan

/komuniteti